Ocuprime – A távozása előtti hetekben úgy tűnt, hogy nem ért egyet a kormányzóval.

Ocuprime – A távozása előtti hetekben úgy tűnt, hogy nem ért egyet a kormányzóval.

„Mint Ön is tudja, aznap reggel, amikor felmondtam, bejelentettünk egy új megbízást, amely február 1-jétől újranyit, bizonyos beltéri beállításokat illetően” – mondta Gordon. "Úgy számoltak be, hogy a határozat meghozatalát megelőző napokban nézeteltérések voltak…

"Szerintem ez egy olyan véleménykülönbség, ami egy szürke területen volt, ahol szerintem nem volt tiszta szemű válasz. Ezért tettem egy ajánlást, más ocuprime official következtetésre jutottunk."

Lépjen kapcsolatba Dave Boucherrel a dboucher@freepress.com vagy a 313-938-4591 címen. Kövesd őt a Twitteren @Dave_Boucher1.

Dr. Joneigh Khaldhunt, aki Michigan államot a koronavírus-járvány első 18 hónapjában az állam orvosi vezérigazgatójaként vezette, kinevezték a CVS Health alelnökének és egészségügyi tőkebefektetési igazgatójának – jelentette be a cég hétfőn .

"Az egészségügyi eredmények javítását segítő megoldások kidolgozásában szerzett ocuprime official szakértelme segíteni fog nekünk abban, hogy továbbra is foglalkozzunk az általunk kiszolgált ügyfelek és közösségek egészségügyi egyenlőtlenségeivel" – mondta Dr. Kyu Rhee, a CVS vezető alelnöke és az Aetna piacvezető igazgatója.

Khaldun 2019 elejétől szeptember végéig töltötte be az állam egészségügyi főigazgatójaként. Hivatali ideje alatt továbbra is sürgősségi orvosként dolgozott a detroiti Henry Ford Kórházban, releváns frontvonali tapasztalatokkal támasztva alá az állam lakosaihoz intézett folyamatos kéréseit, hogy oltsák be, viseljenek maszkot, és egyéb módon tartsák be a világjárvány egészségügyi és biztonsági irányelveit.

Bővebben: Dr. Lemond Joneigh Khaldun, Michigan COVID-19 elleni harcának kulcsfontosságú vezetője

Bővebben: Michigan vezető orvosa iskolai maszk megbízatását kéri Whitmertől. A kormányzó meg sem mozdult.

Mielőtt csatlakozott az állami egészségügyi osztályhoz, igazgatóként és egészségügyi tisztként dolgozott a Detroit város egészségügyi osztályánál.

A járvány korai szakaszában Khaldun megállapította, hogy a vírus aránytalanul érintette a Black Michiganders-szigeteket, és hozzájárult az állam azon erőfeszítéseinek vezetéséhez, amelyek célja a koronavírus-fertőzöttek és -halálozások közötti faji különbségek kezelése. Dolgozott egy szövetségi COVID-19 egészségügyi egyenlőségi munkacsoportban ocuprime is.

Khaldun Michigan vírus elleni harcának egyik legkiemelkedőbb köztisztviselője volt, aki többször is megvédte a maszkok viselését előíró parancsokat, valamint korlátozta a gyülekezéseket és egyéb egészségügyi intézkedéseket.

A távozása előtti hetekben úgy tűnt, hogy nem ért egyet Gretchen Whitmer kormányzóval és Elizabeth Hertel, a Michigan Egészségügyi és Humánszolgáltatások Minisztériumának igazgatójával abban, hogy az államnak általános iskolai maszkot kellene bevezetnie.

„Azt javasoltam, hogy ha a maszkra vonatkozó megbízás érvényben lenne, és azt betartanák, az valószínűleg csökkentené a COVID-19 terjedését” – mondta Khaldun egy augusztusi sajtótájékoztatón.

Tovább: A michigani költségvetés arra készteti a megyéket, hogy vonják vissza az iskolai maszkrendeléseket; a városok továbbra is vakcinaszabályt akarnak

"Tudom, hogy az én pályám közegészségügyi útmutatás nyújtása, de azt is tudom, hogy sok más dolgot is figyelembe kell venni a megvalósítás során."

Bővebben: Michigan helyi egészségügyi vezetői az egész államra kiterjedő K-12 maszkra szeretnének felhatalmazást kapni fenyegetés és zaklatás után

Khaldun egyetemi diplomáját a Michigani Egyetemen, orvosi diplomáját a Pennsylvaniai Egyetemen szerezte. Emellett a George Washington Egyetemen szerzett közegészségügyi mesterfokozatot.

Karen Lynch, a CVS Health elnök-vezérigazgatója a Twitteren ocuprime official így nyilatkozott: "Izgatottan üdvözöljük Dr. Joneigh Khaldunt, mint a @CVSHealth első egészségügyi befektetési igazgatójaként. Szakértelme segít átalakítani az ellátást, és felszámolni az ellátás előtti akadályokat, amelyekkel oly sok amerikai szembesül. "

Dr. Natasha Bagdasariant Khaldun helyettesének nevezték ki az állami egészségügyi osztályon. Korábban felügyelte a minisztérium koronavírus-tesztelési stratégiáját az állam számára, és segített a gyorstesztelési technológiák elterjesztésében a veszélyeztetett lakosság körében.

Amikor Khaldun szeptember végén felmondott az állami egészségügyi minisztériumnál, az övé a világjárvány közepette a Michigan állam egyik legjelentősebb közegészségügyi tisztviselőjének távozói közé tartozott.

Dr. Robert Gordon, az állam Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztériumának korábbi igazgatója januárban mondott le 155 000 dolláros különválási megállapodással, cserébe az állammal szembeni összes követelés elengedéséért.

Whitmer nem volt ocuprime official hajlandó megmondani, hogy felkérte-e, hogy mondjon le. Gordon később azt vallotta, hogy Whitmer lemondását kérte, amikor nem értettek egyet a COVID-19 válság kezelésében.

Bővebben: Whitmer megkért, hogy mondjak le – mondja Robert Gordon, a michigani egészségügyi osztály volt igazgatója

Bővebben: Robert Gordon, a michigani egészségügyi osztály volt igazgatója idézést kapott a különválási megállapodás miatt

Helyi szinten a közegészségügyi osztályok vezetői azt mondják, hogy egyre nagyobb nyomás nehezedik rájuk, hogy ne csak a világjárvány megfékezésére törekedjenek ocuprime official website, hanem hogy kezeljék a dühös lakosok követeléseit is, akik megrohamozták a kormány üléseit az álcázási követelmények ellen, és megfenyegették a megyei egészségügyi tiszteket. .

A Berrien megyei egészségügyi igazgató és kommunikációs igazgató hétfőn bejelentette, hogy lemondtak tisztségükről , okként a közegészségügy politizálására és a „lelki, érzelmi és fizikai egészségükre” rótt áldozatokra hivatkozva.

„Sok érzelmekkel hozom meg ezt a döntést” – mondta Courtney Davis egészségügyi tisztviselő.

„A járvány idején a közegészségügy politizálódásával már nem tudom hatékonyan ellátni a munkámat, és a közösséget szolgálni, annak egészsége és biztonsága mindig az élen jár.”

Utolsó napja november 3. lesz.

Gillian Conrad, a Berrien Megyei Egészségügyi Osztály kommunikációs menedzsere ocuprime official website elmondta, hogy az osztály munkája a járvány idején „nem kevesebb volt, mint rendkívüli; az elmúlt 19 hónap kimerítő munkája azonban jelentős mértékben megviselte mentális, érzelmi és fizikai egészségemet. .

"Saját egészségem és a családom egészsége érdekében el kell lépnem." Utolsó napja október 29-e lesz.

Bővebben: Michigan államban a maszkmandátum nélküli K-12 iskolákban 62%-kal több volt a koronavírus terjedése

Tovább: A michigani költségvetés arra készteti a megyéket, hogy vonják ocuprime vissza az iskolai maszkrendeléseket; a városok továbbra is vakcinaszabályt akarnak

A Berrien megyei egészségügyi minisztérium szeptember elején iskolai maszkra vonatkozó felhatalmazást adott ki , amely előírja, hogy az óvodai és középiskolás iskolákban maszkot kell viselniük zárt térben.

Ám nem sokkal ezután az állam törvényhozása elfogadta a közel 70 milliárd dolláros költségvetési törvényjavaslatot, amely a helyi egészségügyi osztályok finanszírozását fenyegette, amely maszkot és karantént igényelt a K-12 iskolákban.

Bár Whitmer, aki aláírta a költségvetési törvényjavaslatot, azt mondta, hogy a költségvetés nyelve alkotmányellenes és betarthatatlan, több helyi egészségügyi osztály azt mondta, hogy nem tudnak élni a lehetőséggel.

Ez magában foglalta a Berrien megyét is, amely szeptember 29-én hatályon kívül helyezte az iskolai maszkokra vonatkozó szabályokat .

„Elborzasztó, hogy a helyi egészségügyi osztályoknak Michigan államban választaniuk kell az iskolás gyerekeknek ocuprime site a COVID-19 fenyegetéssel szembeni védelme és az alapvető népegészségügyi programjaink jövőbeli finanszírozása között” – mondta Davis akkori nyilatkozatában. „A kezünk meg van kötve. Ezt a döntést közösségünk egészségével kapcsolatos súlyos aggodalmakra hivatkozva hozzuk meg.”

Lépjen kapcsolatba Kristen Shamusszal: kshamus@freepress.com. Kövesd őt a Twitteren @kristenshamus.

Iratkozzon fel a Szabad sajtóra.

Joe Biden elnök "az oltatlanok világjárványának" nevezve új, átfogó szövetségi megbízatást jelentett be csütörtökön, amelynek értelmében körülbelül 100 millió amerikai munkavállalóra lesz szükség a koronavírus elleni védőoltások beszerezéséhez , a delta-változat okozta országos roham megfékezésének reményében. ami megfojtotta az amerikai gazdaságot.

"Ez nem a szabadságról vagy a személyes választásról szól ocuprime official" – mondta Biden. "Ez arról szól, hogy megvédje magát és a körülötte lévőket, az embereket, akikkel együtt dolgozik, akiket érdekel, akiket szeret. Elnökként az a feladatom, hogy megvédjem az összes amerikait.

"A lényeg: meg fogjuk védeni a beoltott dolgozókat a be nem oltott munkatársakkal szemben."

Bővebben: Henry Ford egészségügyi rendszer dolgozói beperelték a szövetségi bíróságot a COVID-19 oltási megbízás leállítása érdekében

Bővebben: A michigani kórházak létszámhiánya válságponthoz közelít, ahogy a COVID-19-betegek száma emelkedik

A szövetségi COVID-19 vakcina iránti követelmény a Munkaügyi Minisztériumon keresztül sürgősségi rendelés útján érkezik, és minden 100-nál több munkavállalót foglalkoztató magáncégre, valamint az egészségügyi intézmények Medicare és Medicaid támogatásban részesülő alkalmazottaira vonatkozik.

Azoknak a dolgozóknak, akik megtagadják a védőoltást, hetente koronavírus-tesztet kell végezniük. Az adminisztráció ígéretet tett arra, hogy javítja a gyors otthoni tesztekhez való hozzáférést azáltal, hogy a Walmarttal, az Amazonnal és a Krogerrel együttműködve ezeket a teszteket áron értékesíti a következő három hónapban. Ez a hét végétől kezdődően mintegy 35%-kal csökkenti a tesztek költségeit – közölte csütörtökön a Fehér Ház.

A Medicaidnek teljes mértékben fedeznie kell a kedvezményezettek otthoni vizsgálatainak költségeit.

Bővebben: Leleplező diákok tömege nyomul ocuprime official website be a Washtenaw megyei iskolába, megsértve a COVID-19-re vonatkozó mandátumot

Ezenkívül Biden azt mondta, hogy aláír egy végrehajtási rendeletet, amely előírja a szövetségi kormány összes vállalkozójának és alkalmazottjának teljes körű vakcinázását – anélkül, hogy lehetőség lenne a heti tesztekre, hogy elkerüljék az oltásokat.

„Megvannak az eszközeink a vírus elleni küzdelemhez, ha országként összefogunk, hogy használjuk ezeket az eszközöket” – mondta Biden.

Az Egyesült Államok Betegségmegelőzési és Járványügyi Központja ocuprime official szerint az Egyesült Államok felnőtt lakosságának körülbelül 75,3%-a kapott legalább egy adag koronavírus elleni oltást csütörtökig.

A michigani védőoltások aránya sokkal alacsonyabb. Az állam COVID-19 vakcina adatkövető adatai szerint a 16 éves és idősebb michigandersiek mindössze 66,3%-a kapott legalább egy adagot.

Bővebben: "A türelem fogy": Biden bevezeti az oltási követelményeket, amelyek 100 millió munkavállalót érintenek

Bővebben: Új Beaumont Health tanulmány: Ritka a COVID-19 kórházi kezelés a teljesen beoltottaknál

Ennek ellenére a vírus terjedése magas az ország minden államában, beleértve Michigant is.

Az államban egyre több a COVID-19-es eset, a kórházi kezelések száma és a pozitív koronavírus-tesztek százalékos aránya, ami egyre nagyobb nyomást gyakorol Michigan-szerte a kórházakra.

A lansingi kórházi rendszer Biden bejelentése előtt nem rendelkezett saját oltási mandátummal a dolgozók számára – bár sokan másoknak megvoltak, köztük a Henry Ford ocuprime site Health System, a Michigan Medicine, a Beaumont Health, a Trinity Health, a Spectrum Health, az OSF HealthCare, az Ascension Health és a Bronson Healthcare. , valamint a Veterans Health Administration létesítményei.

Egészen mostanáig az egészségügyi dolgozókra vonatkozó oltási szabályok kavargója volt szerte az államban.

"Ez nagyon hasznos abban, hogy következetes biztosítékokat nyújtsunk a betegeknek, hogy biztonságban vannak az amerikai kórházakban" – mondta Kent VanGorder. "A következetesség… sokkal könnyebbé teszi a kórházak számára a betegek és gondozók egységes ellátását. És ez a legbiztonságosabb megközelítés ahelyett, hogy mindenki megyénként vagy kórházonként döntsön."

Biden csütörtökön arra is felszólította a kormányzókat, hogy vezessenek be oltási mandátumot az összes tanár számára az államban, mondván, hogy a gyermekek védelmének legjobb módja – akik közül sokan még nem jogosultak oltásra – az őket körülvevő emberek immunizálása.

Gretchen Whitmer kormányzó azonban eddig nem követelte meg az állami alkalmazottak védőoltását ocuprime, beleértve az állami iskolai tanárokat és a személyzetet is. A republikánus állam törvényhozói pedig továbbra is lépéseket tesznek mindenféle oltási követelmény betiltására.

Bobby Leddy, Whitmer szóvivője azt mondta: „A legfontosabb feladatunk továbbra is a COVID-19 terjedésének lassítása, hogy a vállalkozások nyitva tarthassák kapuikat, az iskolák az osztályteremben tarthassák a tanulókat, az állam pedig folytathassa erős gazdasági ugrásunkat”.

"A tudomány azt mutatja, hogy a vakcinák páratlan védelmet nyújtanak ezzel a halálos betegséggel szemben, beleértve a delta változatot is" – mondta Leddy. "Whitmer kormányzó osztja az elnök célját a vírus leküzdésére, és hivatalunk felülvizsgálja az elnök tervét, hogy megértse, mit jelent ez Michiganders számára. Addig is arra biztatunk minden michigandersi lakost, hogy találjanak egy COVID-19 vakcina helyet a közelükben ocuprime site a Vaccinesben . .a kormány megvédi magukat és családjukat.”

Júniusban az államháztartás elfogadta azt a törvényjavaslatot, amely lényegében megakadályozná, hogy a közintézmények védőoltásokat írhassanak elő a foglalkoztatás feltételeként. Elméletileg az olyan állami intézményeket érintené ez a törvényjavaslat, mint a Michigani Egyetem és a Michigan Állami Egyetem – amelyek mindegyike kötelezi a hallgatók, a személyzet és az oktatók oltását.”