Provjerite najveću svjetsku zdjelu zobene pahuljice – kg!

Provjerite najveću svjetsku zdjelu zobene pahuljice – kg!

Više postova iz Kath:

Blarg je kako se danas osjećam. Istrošen i grubo. Vratili smo se kod kuće i čistim kuću i uputim se u trgovinu da bih dobio više proizvoda. U redu sam ovog Božića, ali nisam se u stanju sjetiti koliko se loše osjećam kad jedem loše dok jedem. (Je li to imalo smisla!?) Morat ću to postići za sljedeću godinu – i imam 364 dana da radim na tome !!

doručak

pa sam bio tako Zauzeto jutros žureći da krenem na put i zaboravio sam fotografirati svoju zobenu pahuljicu !!! Žao mi je, dečki!! Imao sam zdjelu zobi s bananom i orahom i šalicu kave. Budući da to nije bilo ništa što nemam redovito, siguran sam da možete zamisliti kako je to izgledalo! Jutros nema treninga jer se prolijevalo i morali smo se vratiti kući. Nisam siguran hoću li ga dobiti danas – možda bih uzeo slobodan dan. Ili bih mogao napraviti kratku vožnju danas popodne.

ručak

Napravili smo kući oko podneva i postali prilično gladni za ručak. Spakirali smo sendviče s puretinom i zgrabili malo voća jer je naš hladnjak 100% goli.

Turska, avokado, kozji sir i banana paprike na prirodnom kruhu od 12 zrna (što mi se stvarno sviđa!)

plus mandarina

Očito je ovo bio mali ručak, ali bio sam previše zauzet raspakiranjem da bih razmišljao o tome što još trebam imati! 329 kcal.

zalogaj

Sat vremena kasnije imao sam neki jogurt koji sam donio iz kuće svojih roditelja s vlaknima jedan:

137 kcal.

odlazite u trgovinu namirnica !! Zatim ciljati. Hvala bogu da sutra ne moram ići na posao!

Mi mislimo na juhu za večeru … ..

Više postova iz Kath:

g ‘čak i u’! Upravo smo omotali prekrasnu večeru i gledat ćemo film (mislimo – ako se možemo složiti s jednim!) Nastojim ostati u podrumu što je više moguće ovih dana, ali raspoložen sam da dobijem na raspolaganju Ugodno i opustite se večeras.

Danas popodne sam napisao na trijemu s ovom užinom-

grickao sam se na stazi, bademima, sjemenkama choco-Smuflowera i trešnjama

oko 6 oko 6 , Odlučili smo se hraniti za večeru. Matt je opsjednut jedenjem naše zelenilo. Ima velike tupperwares koje svaki dan uzima na posao, a naša jela ovih dana se prilično vrte oko salata. Ovdje nema žalbi jer je Freeeee!

Uskoro ćemo jesti tikvice

i rajčice!

Jedva smo napravili udubljenje u salati

Karen, evo ažuriranja o vašem cvijeću koje ste zatražili!

I dok razgovaramo o biljkama, oduševljen sam što nam je ovaj dlan – koji smo dobili tjedan Božića i zanemarili cijeli zima + proljeće – oživio je vani!

večera je bila nevjerojatna salata –

Koliko volim tofu twin hrastove, ponekad žudim za wiggly, mekom vrstom (iako je ovo bilo prodaje se kao tvrtka – brend Whole Foods). Matt voli tu vrstu na svim stranama u velikoj tavi, tako da se vanjske strane jedva mrze.

Moram reći da je ovo bilo jednako dobro kao i moje ljuske slične teksture i tehnike od sinoć! Scallops = 20 USD/funti; Tofu = 1,50 USD po bloku.

Ispod tofua bila je baza od salate od vrtne maslačke i šljokice, plus ostatak kokosove riže, odmrznutog smrznutog zelenog graška i cheddar sira, sve odjevene u jednostavnu kašiku sojinog umaka.

Dok sam pokušavao fotografirati večeru, Matt je hodao trijemom i natjerao sve kocke da se gurne! Dakle, naslov 🙂

Popsicle za desert!

Više postova iz Kath:

Smiješno priznati koliko sam izbjegavao određene parove hlača koje su bile Pomalo prinudno. Ponovno se uklapaju. Woo! Sada ne trebam kupovati jer imam novu odjeću za nošenje 🙂 Sportiram par hlača koje danas nisam nosio godinu dana. Budući da se ne odmjerim, možda moram probati par ovih hlača jednom tjedno. Moje se traperice previše protežu! Što je učinio za mršavljenje? Ništa!!! Samo pažljivo jedenje i rezanje deserta, pregršt grickalica iz moje smočnice i alkohola.

Danas moram rano biti na poslu, tako da radim danas popodne. Dobra stvar i jer imamo kuću koja se prikazuje u 4:30, tako da ću ionako izbaciti!

zob danas je rockin ‘!! Kokos !!!

mješavina

1/4 šalice OATS2 TBSP BOB CRVENI MILL APPLE CIMNAMON Vruće žitarice1/2 žlice chiawhole srednje banana1/4 šalice Milk3/4 šalice akvarena, vanilija, prstosnog solcoconut1/2 tbsp -tbpcococonut butternatural Odraza vanilija Pb

Kokosov maslac rastopio se u smrzavanju. Volim te stvari !!

Pozdravite moje malene frizure

Također volite antičke žlice moje bake! Vjerujem da ih treba polirati iako 😳

kafić – još uvijek završavaju božićnu mješavinu. Požurite, proljeće je ovdje !!!

da-da. Dada. Ima li morskih pasa!?

Jutarnje vijesti

Pogledajte najveću svjetsku zdjelu zobene pahuljice – 327,5 kg! Oni Kanađani moraju nekako ostati zagrijati!

Sve sam iz Chia + lanenih snopova, ali Tina je još uvijek ostalo!

Također, posljednja 24 sata da biste dobili 15% od Kodiak kolača 🙂

***

tako kasno !!!!

Više postova iz Kath:

Ovo je dugačak: gotovo 11 minuta !! Tijesto smo započeli oko 14:00. I završio je za našu večeru za pizzu u 7! U ovom videu nema ništa fancy – samo mi pravimo pizzu. Ali mislili smo da će to biti zabavno.

Oh, i kažem da je naš “domaći umak” cool i domaći – pa smo umjesto toga na kraju radili nešto stvarno jednostavno za umak, pa zanemarite taj dio!

Uživajte!

Više postova iz Kath:

Nisam imao večer tako ugodna kao ova u stvarno dugo vremena. Zapravo u tome nije bilo ništa posebno posebno, ali samo me je osjećao tako sretno i zadovoljan.

Walk

Oblaci su se slomili dovoljno dugo da bismo mogli obući našu kišnu opremu i Prošetajte do trgovačkog centra radi naših naloga! Nakon brzog zaustavljanja u blockbusteru, Rite Aid i Harris Teeter imali smo zalihe i krenuli kući. Bilo je to ukupno oko 45 minuta hodanja – lijepo! I really wanted a latte from the coffee shop, but then I started to think about wine when we came across a wine tasting in the grocery store (I sampled 1.5 oz!) and thought I’d rather open some wine when we got home than Popite kavu, tako da je vino bilo!

čaša vina

Jednom kod kuće i osuši, otvorili smo bocu Petit Verdota iz našeg medenog mjeseca – od Ledsona u Sonoma – i bilo je to fantastičan!!! Ipak je moralo disati i postalo je bolje kako je noć prolazila. Ako ste novi u vinu, pokušajte otvoriti bocu složene crvene boje i otkriti gutljaj svakih 5 minuta na sat. Nevjerovatno je koliko se vino mijenja kako diše (da, vinski snob, “emitira izlaz” je bolji pojam).

Imao sam čašu od 4 oz (to su ogromne čaše za keramike, tako da bi moglo izgledati Kao i više/manje od 4). Stvarno sam želio drugi izlivanje kad je došlo vrijeme za večeru, ali bolje sam znao. A kad kažem da je bolje znao, iz iskustva znam da je 4-5 oz sve što mogu podnijeti prije nego što počnem osjećati se. Da, lagana sam 8)

Imao sam nekoliko badema koji su me prebacili dok je juha kuhala. Prava stvar da skinete rub gladi.

dobar film

Htio sam pogledati zaista zabavan, uzdižući, jednostavan za gledanje filma, pa smo unajmili praznik ( Pa, unajmio sam ga i muž gledajući ugodno 🙂) to je ponekad bilo lagano i predvidljivo, ali jednostavno keto light sastav moj odgovor volim Jude Law, pa je snimio cijeli film. Imao sam vrlo živopisan san o njemu prije godinu dana i od tada me zarobio (znate kad sanjate o nekome i osjećate se kao da ih poznajete ?? To sam ja i Jude). Plus volim Englesku jer sam ljeto proveo studirajući tamo na fakultetu.

Odličan obrok

na podijeljenu juhu od graška!

odlučili smo napraviti. Čitava vreća s podijeljenim graškom i otišla je s pola i pol kao finišer. Imali smo veliku ostatku spiralne kosti šunke od Božića u koju smo uložili (vagali smo prije i poslije kako bismo dobili Appx. Količina šunke koja je pala). Ako nemate ostatku kosti, samo biste mogli nasjeckati svježu šunku za dodavanje.

Nakon što smo je uklonili iz juhe:

U loncu je prošao:

6 šalica vode od vode16 oz, podijeljeno grašak od 600 grama kost šunke (200 grama je na kraju otpadao, pa koristite oko toliko šunke) 1 mrkva stabljika celera, sol i papar do ukusa1/2 šalica od pola i pola

prvog sijača prvog mahanja 6 sastojaka 1,5 sati ili tako nešto. Uklonite kost. Dodajte kremu na kraju.

Navodite suprug: “Ovo je najbolja podijeljena juha od graška koju sam ikad imao !!!”

Nisam dobio puno za 370 kalorija , ali bilo je dovoljno bogato da mi nije trebalo da se volumen osjećam sretno.

(fyi, ovo je predimenzionirana latte šalica koja vjerojatno drži 2-3 šalice tekućine. Pretpostavljam da sam imao o tome 12 oz juhe)

Mislio sam da je juha dobra, ali nije bila nevjerojatna kao ona koju sam imao u Crisp (lokalni restoran) prije nekoliko tjedana. Mislim da je to zato što je to bilo 50% teška krema

Ovo!

šunka “pada s kosti.” Nisam ogroman mesni jedec, ali ovo je imao dobar okus:

Sa strane imao sam još 2/3 posluživanja kašisa.

Apsolutno najbolja stvar u ovom obroku ( Vino uključeno) bilo je da je, kad sam prošao, nepce bilo potpuno zadovoljeno . Suprug je izbio čokolade, ali usta su mi bila baš tako sretna da mi nije trebalo da napunim praznine u okusu.

Totalne kalorije za večeru (s vinom): 550.

Spakirao sam ostatke u četiri porcije: jedan veliki, jedan mali za jelo za ručak sljedećeg dana ili tako nešto i jedan veliki i jedan mali zamrznuti za kasnije. Pogodite tko dobiva veliku, a tko dobiva malu?!

Također sam ih označio gramama i kalorijama, FYI za kad ga sljedeći put pojedem. Prehrambene podatke shvatili smo vaganjem lonca prije nego što smo počeli kuhati, a zatim juha za utez + juhu. Bilo je to ukupno oko 2800 grama, što je zapravo izašlo oko kalorija po gramu kada sam ušao u sastojke u svoj kalorijski časopis.

rekap

Ukupno kalorije u petak: ~ 1700

– 552 do klase ranog jutarnjeg vrtenja + popodnevno hodanje

= neto od 1150.

i najbolji dio večeras ?? !! Sutra je subota i nemam planova !!!!!!!

A sredinom prosinca je luda grmljavina! Idem čitati u krevetu …… zzzzzzz

Više postova iz Kath:

Najbolje palačinke koje sam ikad napravio !! Bundeva ih pretvara u pahuljaste jastuke pahuljaka! [Mislim da Matt drži naslov za sve najbolje palačinke-ima čarobni dodir. Oni padaju na pamet.]

Napravio sam nešto više od dvije porcije Kodiak kolača (jer mi je tijesto trčalo i trebalo mi je više miješanja) i dodao oko 1/2 šalice bundeve. Toliko ih je navlažila, a okus bundeve bio je sjajan.

Također je dodao prstohvat klinčića (moj omiljeni ‘začin bundeve’) i cimeta

također je volio dodavati bundevu jer je tijesto ispružio iz 2 palačinke svaki u 3. Više hrane je više hrane Uvijek dobre vijesti!

preljeva … Stilim tijesto na svoju tavu i dodajem preljeve na stranu tijesta. Onda kad okrenem kuhaju i ostanu na boljem, a to mi omogućuje dodavanje 3 različita preljeva bez da ih umiješam u tijesto [vidi ovdje]

lane s malo širenja maslaca od lješnjaka

tostirani kokos kokos

i zvijezda – banana s kikirikijevim brašnom i preliv bademovog maslaca

Ovo su bili tako dobri!

Moram napraviti nekoliko stvari na svom računalu i danas planira plivati. Već sam dobio odijelo, tako da nema izlaska! Moglo bi se samo igrati u sauni i danas. Oduvijek sam se uplašio sa saune jer ne znam etiketu. Da li vam je dopušteno da nosite kupaći kostim? Hoće li se moj ručnik za tuširanje toliko natopiti da ga ne mogu koristiti za tuširanje? Molimo podijelite sve savjete za saunu !!

Sretan petak ples!

ovo!

Više postova iz Kath:

Mama i ja smo jutros bili gore u 5:00 i nismo se mogli vratiti na spavanje (hvala tijelu Alarm sa zdravim odabirom), pa smo odlučili ustati i započeti s treningom! Do 5:30 bili smo dolje u Westin Health Clubu – samo da bismo ga zatvorili! Bila sam tako bummed. Što učiniti?!

Tada sam odjednom shvatio: OhmyGoshitsSaturDayAndthefarmersmarket iSTodayandwecango !!!

pa sam zgrabio svoju kameru, a mi smo postavili vani za svoj trening. Mama sam stisnula sve do trajektne zgrade! Odlično je učinila (iako je rekla da će se zaustaviti oko 5 puta, ali zadržala sam je kako ide).

Ali još smo bili prerano. Odlučio sam nastaviti trčati dok je mama hodala vodom. Trčao sam sve do pristaništa 39, vidio pečate i okrenuo se prema natrag. Bila sam toliko zahvalna što sam bila na treningu da sam i ja super trčala. Bilo je oko sat vremena trčanja, trčanja i hodanja-način da napravite limunadu od limuna!

Ono što sam vidio o postavljanju tržišta farmera bilo je sjajno. Tone prekrasnih svježih proizvoda i cvijeća.

Doručak danas je bio isti kao jučer – pola pšenične bagele s malo krem sira i marmelade, svježe voćne planine i zalogaja kruha od orašastih plodova (tako dobro!) I Muffin od brusnica. Plus kava s ofesom sa Skim -om.

Tijekom doručka danas smo prisustvovali radionici WINGS LIVE WRITER -a. Nevjerojatan, nevjerojatan softver. Bila je jedna žena koja je blogirala tipirajući svoj post u Word, kopirajući je u bilježnicu, a zatim je kopirala u svoj blog. Zatim ručno prenosite fotografije. Možete zamisliti koliko je bila uzbuđena što je otkrila WLW !! Annnnnnddd… .. Imam besplatnu nadogradnju Viste za moju radnu površinu !!!!!!!!!

Jako sam uzbuđen zbog današnjeg dnevnog reda – uključujući sastanak Chelsea (!!!) i Finale Coctel koktel Party u Macy’s Tonight!

Više postova iz Kath:

Imam danas popodnevni deponij za vas !! Snimke iz Kerf World -a.

ovo!

^^ Zabavni balon s vrućim zrakom iznenađenje jednog jutra u našem dvorištu!

^^ Nedavna vožnja koja je uključivala 23 kilograma bob kolica, ~ 40 kilograma djeteta, ~ 20 kilograma računala, zaliha za tuširanje, teretana i odjeća. To je 80 kilograma za guranje uzbrdo. Bila je to naporna trka !!

^^ Mona Lisa tjestenina Lazagna za večeru. Rezanci (koji su domaći) su tako dobri i žvakavi!

^^ ljupki zeleni smoothie koji je bio toliko gust da je bio poput pudinga! Napravljen je s dvostrukim zobim kao i obično, jer je Mazen teško pružio Scooper. Plus špinat, banana, mlijeko, grčki jogurt i maslac od kikirikija.

^^ tri dolara koji su primijećeni u našem susjedstvu !!

^^ Post Snage Class ručak zelenila, dimljeni losos , Sir, Cezar preljev, avokado, crvena paprika i grožđe.

^^ Lijep posjet vinogradima Keswick s mojim djevojkama i djeci. Imali su eksploziju kroz travu, a mi smo cijenili hladovinu i pijuckali ružu.

^^ večeru u Sarah’s – BBQ peku kozica. Nikad ne bih pomislio da pečem škampi, ali ovo je bilo tako dobro! Napravio sam salatu od kelja s kojom sam krenuo.

^^ zobene pahuljice!

^^ Lokalni odrezak i povrće na žaru za lakšu večeru.

^^ ostatak cjelina Pizza s limunskom ribizlom s bočnom salatom, mrkvom i hummusom i grožđem.

^^ quinoa i bubrežni grah s paprikom i parmezanom. Plus bolje od prženog okra!

Grožđe: crveno ili zeleno !?

ovo!

Tražio sam neke novogodišnje izazove i naišao na izazov “Zajebajte svoje rezolucije” koji su postavili zdrave navike, dame sretnih mama.

Contents