megmentette a kiwi -t, és trópusi örömmel élt a sütemény formájában.

megmentette a kiwi -t, és trópusi örömmel élt a sütemény formájában.

Guf.

További hozzászólások Kath -tól:

A fizio vizsga jól ment. Biztos vagyok benne, hogy jól sikerült a

osztályban! Nagyon, nagyon élveztem a szemesztert. A fiziológia mindig is a kedvenc tudományos témám volt, tehát még szomorú vagyok, hogy vége! Bárcsak egy egész évünk lenne, hogy mélyebbre kerüljünk. Azt hiszem, majom vagyok. A vizsga csak 11: 30-ig kezdődött, és nem tudtam, hogy mikor otthon leszek ebédelni a 30 perces ingázással a tesztfelvétel mellett – 11:30 körül éheztem, és a vizsga előtt kb. 1/3 -án ettem. Aztán utána újabb 1/3 volt, és figyelembe vettem a gyomrom érezte magát. Annyira egyszerű volt, mint volna a táska többi részét a száomba, és úgy döntöttem, hogy az ebédig tartom, mert a dió a varázslatot csinálta. > Woooo Ez az ebéd sós volt! A maradék kelkáposztát már mostam és felkészítettem, hogy a sütőbe dobtam, hogy szép zsetoncsomagot készítsek. Mivel megpróbálok egy kis jódot szerezni az étrendben, felvettem egy szokásos asztali sót, és a fiú sósabb volt, mint a kóser! – Több só! A Capers szintén rövidebb ízű volt. Készítettem egy öltözködést néhány görög joghurtból, kaporból, dijon mustárból és kapriboltból. A zöldségek magukban foglaltak paprika, zeller, sárgarépa és egy kis spenót/bibb saláta. Meglehetősen kitöltő volt! Elég tele voltam az összes zöldség után, hogy ezt nem ettem, és megmentettem egy snackre. Mivel egész délután otthon vagyok, azt gondoltam, hogy szórakoztató lenne egy kicsit. Kicsit táplálkozom !! De a konyha foltos és készen áll a nyaralásra, és a vacsorák nagyon ízletesek! Csak 1/2 egy csésze maradt – hogy történt ez! !

Apple Turnover Oats

Egy apróra vágott almával és egy maroknyi mazsolával kezdtem egy forró serpenyőben, hogy egy kicsit főzzem az almát

plusz egy smidge vaj (amire azt reméltem, hogy az egész tál zabliszt illatosítja, de sajnos elhalványult)

fahéj-fény, hogy figyelembe vegye a fűszer-gyűlölő férjemre

Amikor az alma, amikor az alma részben lágyak voltak, 2/3 csésze tejet és 1 csésze vizet adtam hozzá

majd a többi zabliszt -összetevőt

két ember számára:

2/3 csésze OATS1 Banán 1/8 teáskanál kóser só

és három friss ábra

és a végén:

1/3 csésze túró + 1 teáskanál vanillatoppings: ropogós galaxis granola és Nutty fahéjas mazsola földimogyorója Vaj

A tej, a banán és a túró ellenére a zab vízebb volt, mint szerettem volna. Azt hiszem, túl gyorsan főztek, tekintettel a forró almás edényre, és nem kaptak elegendő időt a krémessé. Legközelebb több szerencsét!

Átugorott évszak?

Nagyszerű napot kívánok!

A Saratoga Grill mindig is a kedvenc Hillsborough -i étterem volt. Körülbelül olyan kisváros, ami elbűvöl, mint jönnek. Tökéletes hölgyek ebédre vagy romantikus vacsorára kettő számára. És a legjobb rész? A pogácsai

ezt! Morzsás, száraz és kissé édes – csak hogy szeretem őket. Azt mondta, hogy a nemzeti magazinok kéréseit kapta a recept iránt, és továbbra is rejtve tartotta a receptet. Kár számomra, hogy 🙁

újabb 1/4 volt az ebéd után

ebédre megrendeltem a rántott hal trióját. Úgy gondolom, hogy ez Dilled Tilapia volt, lazac gyógynövénykéreggel és parmezán-kéreg laposhal. hozott nekünk fehér csokoládé málna sajttortát desszerthez! Volt néhány apró harapásom-a málnaréteg fantasztikus volt! – Mindig csodálatos időt tölteni vele. El tudod hinni, hogy van egy 2 éves!? Van egy fantasztikus új ínyenc élelmiszerbolt, amely megnyílik ebben a hónapban! Többé kisváros! Hillsborough sokkal hűvösebb lett, mióta távoztam! Ehelyett enni egy „száraz” reggelit. A száraz reggeli olyan reggeli, amelyek nem járnak a mosogató utáni használatával !! Túl hideg volt!)

és még a megmaradt jeges kávé is !! Csomagcsomag csomag csomag Pack Pack Pack Pack Pack Pack Pack Blog Pack Pack Pack Pack Pack Pack Pack Conference Cale Pack Pack Pack Pack Pack Pack Pack Pack Blog Blog Pack Pack.

További hozzászólások a KATH -tól:

Kutatás készül (remélem!).

A papírírás megkezdődött!

Tudod, teljesen befejezhetem ezt a papírt ma este. Lehet, hogy megteszem a teendők szerelme érdekében, hogy a teendők listája keresztezi! .

Csodálatos férjem vacsorázott. Csak annyit kellett tennem, hogy felemelkedtem az asztalomból, és lepattanom az asztalnál – még gyertyákat is megvilágított.

Ezek a pogácsák nagyon jók –

Leültem egy gyönyörű salátához, amelyet Romaine, sárgarépa, paradicsom készített a kertünkből (amely minden esett!), Zöld bors, kockára vágott csirke patty …

és házi készítésű öltözködés – egyfajta dijon

desszerthez vettem egy levendula kekszet a Foodbuzz Fesztiválról – Foodzie Delight. A dolgok levendula !!!

Most vissza a munkába !!

További hozzászólások Kath -tól:

Fiú, ma fáradt vagyok! Azt hiszem, már nem szoktam ilyen korán felkelni. Gyere augusztus 26 -án (amikor az osztályok elindulnak), a hét mindennapja korán kell felállnom, így jobb, ha nem szoktam túlszokni a 7 -ig. Vacsora (ezen a héten mindennap elmentünk, mert még nem készítettünk étkezési tervet, és a rejtélyreceptekkel dolgozunk). Volt egy kenyérmintám a Harris Teeternél, és volt egy sajtgombosító és egy kis marék craisin, amikor hazaértünk. Minden figyelemre méltó egyszerűen azért, mert megakadályozták, hogy valódi snackre van szükségem. Törökország hamburgerek ma este vacsorára! Őrölt pulykamell (99% -os zsírmentes és körülbelül 4 uncia / burger), Worcestershire -vel, 1 tojással a kettőnek, a forró mártással, az S+P -vel, és egy serpenyőbe vágtuk őket. A hamburger többi része egy szelet Pepperjack, Romaine és K+M volt egy fagyasztott/kiolvasztott TJ teljes kiőrlésű zsemlén. Yum!

A köret rejtély…. Egész este non-stop olvastam, és elmegyek tovább olvasni. Túl sok könyv van, amit a szememmel akarok enni! ^!

Thomas másnap hozott egy paradicsomot, amely tucatnyi gyümölcsliszt hozott létre. Lehet, hogy láttad az Instagram -történetemet a gyümölcslegyek elfogásáról. Olyan sok választ kaptam, azt hittem, hogy itt is megosztom! Megtanultam ezt a technikát, hogy sok évvel ezelőtt elkapjam őket. * Azt hiszem, * csak most fogtam meg az utóbbiat. Szüksége lehet egy kis darab szalagra, hogy segítse a kúp formáját, de azt akarja, hogy a kúp megérintse az üveg széleit. A legyek lefelé haladnak a kúpon, hogy eljuthassanak az ecethez, de akkor nem tudnak visszamenni, mert megpróbálnak felmenni a szélein. Ha ott látsz valamit, nézze meg ezt a weboldalt akkor a kupát kívülre veheti és elengedheti, bár néhányuk elsüllyed az ecetbe. Szeretem, ha a fedélzet ajtaját nyitva hagyom friss levegőre, de elkerülhetetlenül repülök.

Ma reggel elmentem az Erőosztályba, majd nagy salátát készítettem ebédre. A maradék lazac és burgonya, juhfeta, örökség paradicsom, csicseriborsó és spenót. Plusz néhány chips, mint előétel!

A mai ebédterveimben kissé megváltozott.

Az egyik munkatársam frissen sült ananász narancssárga cupcake -t hoz be !! Megmentette a kiviemet, és inkább a sütemény formájában trópusi öröm volt. A jegesedés mesés volt! Csak a tejszínhab, az ananász apróságok és a puding keverék együtt sütött.

Tehát a délutáni snack esetében a szőrös kiwi -t és néhány dióval ettem a jógához.

er, nem a jógához Tervek – Nem tudtam elviselni azt a gondolatot, hogy sétálok és jógába menjek Emily nélkül, és pazaroltam azt az órát, amikor gyors edzést folytathattam, és időt tölthetek Matt -kel, így jól jöttem haza és futtam!

Kiwi és Nutz mellett néhány fickóm is volt ebből a srácból, mielőtt távoztam:

5,5 mérföld !! Tudok újra futni !! Lassú voltam és kissé szorosabb voltam, mint régen. De visszaemelem.

Miközben futtam és játszottam, Matt főzött!

A menüben:

sült édesburgonya (hatalmas hosszú – fele mindegyikünk számára) Traderjoe sült babfürtös édesköménye + brokkoli

[Nem, ezek nem hagyma!]

< p> mmmmmmmmmmmmmm!

Néhány Seltzerrel! Ez egy grapefruit kanállal, és csak megette az édes jó részét a tetejéről 🙂 [kimegyünk a városból, és ezek közül kettő van enni!] AM !!

További hozzászólások a Kath -tól:

Ez a mai napon rendkívül komor, de ez jobb munkakörülményeket eredményez, azt hiszem!

A testszivattyúba mentem, amely abszolút tele volt az emberekkel. Kezdek kissé úgy érezni, mintha a csavarok lazák lennének a hátamban, tehát az összes guggolás súly nélkül csináltam. Még mindig érezte égési égést! És a felsőtest keményen dolgozott! Utoljára ez:

almabor vízzel

fene igen – a nap csak kipattant! És csak egy kanál Biscoff ropogást ettem a desszerthez! És a UPS csak tegyen egy csomagot a küszöbömre!

További hozzászólások Kath -tól:

Nem találkoztam Mary -vel ma reggel (a szegény lábujjához csizmára van szüksége), de sokat készítettem, beleértve egy bosszantó olajat is Változás, egy projekttel rendelkező projekt és egy szardinákról szóló cikk! 1 Can Dill + Mustard Sardines1 Extra Squirt Mustard1/2 Egy óriási sárgarépa1/4 egy óriási csengő paprika, apróra vágott hatalmas savanyúság1 tebsp capers2 tebps apróra vágott koriander1 tebps apróra vágott edény jar jalapenos1/3 egy avokádóból, összecsomagolt és kevert

Az avokádó határozottan készítette a salátát a saláta saláta. 🙂

ettem néhány régi londoni teljes kiőrlésű melba pirítóssal (egy mintát egy ideig vissza küldtek)

és egy finom őszibarack

szuppper kitöltés!

De még mindig azt tapasztaltam, hogy egy kis sötét csokoládét keresek, hogy befejezzem az étkezést. Megkaptam ezt a boldogságot a Blogher -nél, és az én a csokoládé gazdag és finom. ***

Nézze meg ezt a cikket arról, hogy a tápanyagokat kiszedje a zöldségeiből. Egyél meg a zsírjait, és adj nekik egy kis hőt:

Szerezd meg a legtöbb táplálékot a zöldségeiből

***

Mennyire aranyos ez? Az enyém azt mondaná: „Kérem, hadd pihegyek! Kihúztél engem! ”

forrás

***

Visszatérésemre hívtam. Lásd a vacsorát – Matt újra főzni !!! Ezúttal a tészta !!

További hozzászólások Kath -tól:

Annak ellenére, hogy a nap egész második felében hideg vagyok, valójában nagyon meleg felébredek reggel, köszönhetően Óriás Down Coforter. [Talán ez azt jelenti, hogy délután lefeküdnem kellene?

Ma reggel készítettem egy tál joghurtot, amely a Whole Foods 365 búza gaffák gabona tetején volt. Nagyon válogatós vagyok, amikor gabonaféléket vásárolok. Az összetevők listájának szuper rövidnek kell lennie, és a cukrok kevesebb, mint 10 gramm. [A protein izolátumok vagy a hamis rost nem engedélyezett.] Amikor a múlt héten Karennel vásároltam, segítettem neki, és nagyon szórakoztató volt néhány különféle márka elemzését. Ezek a búza gofri (más néven a chex generikus márka) illeszkednek a számlát. Lehet, hogy holnap lesz a tejjel!

A tálban is: chia magok, szárított cseresznye, banán, napraforgóvaj és egy kender és granola szórás.

Arany hold vanília menta tea az oldalán – Szerelem ezt az ízt és a vanília sofrásait, amelyek megjelennek

A hétvége majdnem itt van!

További hozzászólások Kath -tól:

… ebéd az egyetemen. Semmi izgalmas itt! De rájöttem, hogy csak három hetes osztályunk van hátra. JU HÚ!! Ez a szemeszter kemény volt 6 kurzussal és 2 laboratóriummal. Míg a tanfolyamaim egyre nehezebbé válnak, amikor a felső szintű táplálkozási órákba haladok, soha nem szabad egyszerre lennem ilyen sokan, tehát nagyon várom az esést! És nem hiszem, hogy valaha is lesz 2 laboratóriumom. Ez volt a legrosszabb rész!

De először át kell jutnom a nyári iskolán. 2 hónapos esti kémiám van (nincs vacsora otthon!), És ennek 5 hete 8 -tól 9 -ig. Osztály csak egy 3 órás szünettel, amely magában foglalja egy órás vezetést és vacsorát! Az 5 hét alatt dióval megyek. Egy dolog biztos – a hétvégén szuper szervezettnek kell lennem az étkezésemmel, mivel a hét 4 napján csomagolt ebédekre és vacsorákra van szükségem. Jó idő lesz elolvasni a blogot az on-the-go javaslatokhoz! Zsemle, amiben a múlt héten nagyon tetszett. A mai nap tele volt pulykamell, cheddar sajttal, spenóttal, jalapeño -val és mustárral. Ma tényleg kóstoltam a sajtot ma!

mango! Crunch –

és a Fage

együtt (forró teával), ez körülbelül 520 kcal, 9 gramm rost és 34 gramm fehérje volt. Lab, majd menj laboratóriumba, majd hazaértem, hogy tanulmányozzon és készítsen egy mexikói vacsorát! Megfigyelted a Mikulást? Megcsináltuk! Valójában lefekvés után volt néhány eggnog. Szereti a Virginia Bourbonot! 😉

Szerettem volna becsomagolni a karácsonyi ünnepségeket azáltal, hogy megosztottam még néhányat a Hillsborough -i hétvégénkről. Már hiányzik Miss Emmie!

Thomas és én elmentünk a folyóparton, majd a belvárosban sétáltunk Mazey -vel egy későbbi ebédre a Radius Pizza -nál.